Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Fc Groningen Tickets Contact


Pinterest

We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien Je kan de cookies altijd nog aanpassen in. Via onderstaand contactformulier kun je contact met ons opnemen Door het kiezen van een categorie komt de vraag bij de juiste afdeling terecht. Hier vind je meer informatie over onze club Nieuws Tickets bestellen Officiële FC Groningen Webshop en meer. . De voorverkoop voor de thuiswedstrijden tegen FC Twente FC Emmen en Excelsior is in volle gang Per Seizoenkaart- of clubcardhouder kunnen voor deze wedstrijden twee extra tickets..


De verkoop van tickets voor FC Groningen Heracles Almelo loopt tot en met zaterdagmiddag via de. Ontdek de arrangementen bij FC Groningen Beleef de sfeer van een thuiswedstrijd van FC. Aan de noordkant van het stadion worden bestaande horecapunten ingezet als cafetaria. ˈøːroːbɔrəx is the stadium in Groningen NetherlandsIt is the home. Het is niet toegestaan om eten en drinken van het Supportersplein mee naar binnen te nemen in het..



1

De Euroborg 3 is een multifunctioneel complex en het stadion waar de Groningse voetbalclub FC Groningen haar thuiswedstrijden. De Euroborg Comfort de nieuwste technieken tribunes dicht op het veld geen hekken en een typisch Engels. Hitachi Capital Mobility krijgt een andere naam De partner van FC Groningen gaat vanaf nu verder onder. . ˈøːroːbɔrəx is the stadium in Groningen Netherlands It is the home of football club FC Groningen with a..


General Information for FC Groningen in 201516. Squad FC Groningen - Season 1516 This page displays a detailed overview of the clubs current squad. Groningen claimed their first major honour during the season however defeating PEC Zwolle 20 in the 2015. . ..


Comments